Kauneushoitola Hehku tarjoaa monipuolisia hoitoja. Kosmeettisten hoitojen lisäksi tarjolla on myös intialaista päähierontaa, aromahierontaa, kiviterapiaa ja vyöhyketerapiahoitoja..

Intialainen päähieronta pohjautuu 1000 vuoden taakse intialaisten perheiden perinteisiin. Istualtaan tehtävä hoito on äärimmäisen rentouttava. Aluksi hoidossa käsitellään yläselkä ja hartiat, sitten kallonpohja ja päänahka ja lopuksi kasvot. Intialaisesta päähieronnasta on saatu hyviä tuloksia mm. pää- ja hartiasärkyyn, migreeniin (kohtaus ei saa olla hoitotilanteessa päällä), stressiin ja unettomuuteen. Se rauhoittaa ja parantaa keskittymiskykyä.

Aromahieronta on rentouttava kokovartalohieronta. Siinä hierotaan kevyesti koko vartalo päästä varpaisiin aromaattisilla öljyillä. Aromahieronta rentouttaa äärimmäisen hyvin, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää aineenvaihduntaa koko kehossa.

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa länsimaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta on erittäin rentouttava ja kivien antama lämpö ja säteily edistävät voiteiden ja öljyjen imeytymistä, lisäävät verenkiertoa ja aineenvaihduntaa iholla. Kuumakivihieronnalla on erittäin suuri kipua poistava ominaisuus. Hieronta voidaan tehdä koko vartalolle tai tietylle osa-alueelle.

Timanttikuorinta on erittäin tehokas kuorinta kasvoille. Siinä nostetaan iho alipaineimun avulla timanttipintaista hoitopäätä vasten,mikä aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan.Timanttikuorintaa voidaan käyttää esimerkiksi juonteisiin,arpiin,pigmenttihäiriöihin ja paksuun,tukkoiseen ja elottomaan ihoon. Hoito on kivutonta ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta,nuoremmalta ja raikkaalta. Usein sarjahoito on suositeltavaa pysyvien hoitotulosten saamiseksi.

Ultraääni on hellävarainen mutta tehokas tapa syväpuhdistaa iho ilman kipua. Ultraäänellä voidaan aktivoida ihon toimintoja ja imeyttää ihoon tärkeitä aktiiviaineita. Ihon mikroverenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu ja ihosta tulee säteilevän puhdas ja kuulas. Usein sarjahoito on suositeltavaa pysyvien hoitotulosten saamiseksi.

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä joka sisältää eri heijastepisteiden stimulointia sormin painelemalla ja hieromalla. Heijastepisteet vastaavat kehon tiettyä kohtaa eli keho heijastuu pienoiskoossa esimerkiksi käsiin ja jalkoihin. Näin ollen vyöhyketerapialla voidaan helpottaa monia eri vaivoja ja kiputiloja. Hoidossa käsitellään koko keho ja hoito on erittäin rentouttava. Tervetuloa kokeilemaan!

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille, kuten ihon vanhentumisen merkit (rypyt ja juonteet), arvet (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatio (maksaläiskät,muut ihon epätasaisuudet).
Kliinisten tutkimusten mukaan mikroneulaus on vähintään yhtä tehokasta kuin laser-hoidot.Mikroneulausrullassa on satoja pieniä neuloja,jotka tekevät ihoon tuhansia pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla,uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku lisääntyy. Kyseessä on siis ihon oma korjausmekanismi.
Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkitsevästi ihon kuntoon.Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin
neulauksen jälkeen.
Hoidon aikana voi tuntua pientä nipistelyä,ja iholla voi seuraavien tuntien aikana esiintyä punoitusta,kuumotusta tai kirvelyä.
Mikroneulausrulla on aina henkilökohtainen,ja sillä voidaan tehdä 5-6 hoitoa.

Lue muista palveluistamme hinnastosta


 
 
   
   
Copyright © Kauneushoitola Hehku 2008 | Sivuston suunnittelu Mile Designs, www.miledesigns.fi